Aangepaste levertijd: vandaag besteld, maandag 23 juli verzonden. Excuses voor het ongemak!

Bluebeards Revenge

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

The Bluebeards Revenge

De heren van bluebeards revenge zijn zich erg bekend met het probleem wat miljoenen mannen hebben. Scheren kan een pijnlijke ervaring zijn en een droge huid opleveren. Ook kan scheren huidirritaties zoals razor burn en razor rash met zich mee brengen.

Het Bluebeards Revenge team vraagt

Heb je ’s ochtends ook altijd de ellende dat je je baard niet fatsoenlijk geschoren krijgt? Kijk je ook zo op tegen het gevoel dat je huid in de brand staat, na een mislukte poging om je goed te scheren? Ben je klaar met het feit dat je stoppels alweer zichtbaar zijn voor het 5 uur is?

Dat is je eigen schuld!

Gebruik je nu scheerschuim uit de supermarkt, of een veelte duur mengels wat meer op een zalf lijkt dan een scheerschuim? Je had beter moeten weten, de heren daar zijn bezig met marketing en niet met het oplossen van een probleem wat zoveel heren treft. De heren bij Bluebeards Revenge weten wat ze doen, ook al brengen ze het op een rare en zeer arrogante manier. Bij Bluebeards Revenge maken ze kwaliteits scheerproducten voor een hele schappelijke prijs. Zelf omschrijven ze het als: ontworpen door mede pijnlijders.

Bluebeards Revenge scheerzeep

Het flagship product van Bluebeards Revenge is toch wel hun scheerzeep. In de scheerzeep van Bluebeards Revenge vind je bijvoorbeeld het ingrediënt: Decelerine. Deze stof staat erom bekend dat het de baardgroei flink doet verminderen. Het is ontwikkeld in één van Engeland’s haar top cosmetische laboratoria, met het toezicht van gerenommeerde experts op het gebied van scheerzeep. Decelerine is ook te vinden in Bluebeards Revenge “The shaving solution” en “Post shave balm”.

Bluebeards Revenge scheermes

Naast het fantastische assortiment aan scheerproducten wat ze bij Bluebeards Revenge leveren. Hebben ze ook nog een leuke collectie, betaalbare scheermessen. Zo hebben ze scheersystemen die ruimte bieden aan mach3 scheermesjes, maar ook een safety razor en een shavette scheermes. Zeker het shavette scheermes, ook wel open scheermes genoemd, is een aanrader voor starters. Het scheermes is erg gemakkelijk in gebruik, ziet er tof uit en is zeker niet te duur!