Aangepaste levertijd: vandaag besteld, maandag 23 juli verzonden. Excuses voor het ongemak!

Mühle

38 artikel(en)

per pagina

38 artikel(en)

per pagina

Mühle – Traditioneel toekomstgericht

De eigenaar en producent van het merk Mühle is Hans-Jürgen Müller GmbH & Co. KG. De innoverende en baanbrekende onderneming is gevestigd in Stützengrün, Saksen. Vanuit Stützengrün worden de producten van Mühle over de hele wereld gedistribueerd. Zowel de locatie en de medewerkers worden gekenmerkt door een echte passie voor nat scheren.

Het bedrijf word al bestuurd door de eigenaren, nu de derde generatie, sinds 1945. Mühle word gedreven door een affiniteit met de natuur en een verlangen naar de allerhoogste kwaliteit. Expert know-how en pioniersgeest stromen door elk product, of het nu een handgemaakt uniek stuk of in serie geproduceerde goederen. Met dezelfde inzet voorzien ze de distributie van andere internationale merken voor lichaamsverzorging en schoonheid. Als lid van de Environmental Alliance Saksen zijn ze toegewijd aan duurzaamheid en werkt het merk alleen samen met leveranciers die dezelfde hoge normen handhaven.

Met voorbeeldige in-house productie diepte en consumerende ontwerpen zijn ze uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van hoogwaardige accessoires voor nat scheren. Ze delen hun vreugde in deze met hun partners in de handel en alle klanten. Iedereen is een ambassadeur voor het traditioneel nat scheren in zijn eigen manier.