Aangepaste levertijd: vandaag besteld, maandag 23 juli verzonden. Excuses voor het ongemak!

Scheerset

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Scheersets

Scheersets van uitstekende kwaliteit en met prachtige designs van verschillende top merken, zoals: Mühle, Edwin Jagger en Men Rock. Je kunt een scheerset kopen met Safety razor of met een kop die geschikt is voor de moderne scheermesjes. Een scheerset met een scheermes die geschikt is voor je Mach3 of Fusion mesjes van Gillette is perfect voor degene die wel de ervaring van het traditioneel nat scheren wil hebben, maar een Safety razor of open scheermes niet fijn vind. Er gaat niks boven het aanbrengen van een rijk en vol schuim met een scheerkwast, maar welk type mesje je gebruikt is pure voorkeur. Je vindt bij ons gelukkig allerlei verschillende combi's van dezelfde sets, waardoor je altijd de perfecte scheerset kunt vinden. Hebben we een bepaalde set niet met het type scheermes dit jij graag wilt? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina, zodat wij kunnen kijken of hij wel bestelbaar is met het juiste scheermes.

Scheerset Safety Razor

Je vindt bij ons in onze webwinkel genoeg scheersets met een Safety Razor scheermes. Een safety razor of een krabbertje is de voorloper van de moderne scheermesjes die je tegenwoordig ziet van Gillette. Ondanks dat het de voorloper is van deze mesjes doet een Safety Razor zeker niet onder aan de moderne messen. Sterker nog er zijn genoeg mensen die juist zweren bij een safety razor. Een groot voordeel van een safety razor is dat je uiteindelijk flink wat geld kunt besparen. De scheermesjes die je nodig hebt voor een krabbertje zijn namelijk een stuk goedkoper dan de mesjes van Gillette. Deze double edge safety razors vind je in verschillende scherptes onder de categorie: scheermesjes. 

Als starter is een scheerset een perfect oplossing. Het staat niet alleen mooi in je badkamer, maar je kunt kiezen uit verschillende prijsklasse en je hebt gelijk het belangrijkste gereedschap in huis.

Scheerset modern scheermes

Ook voor de morderne scheermessen van Gillette hebben wij prachtige alternatieven. Deze scheersets zijn geschikt voor de Mach3 en Fusion scheermesjes, maar zien er heel anders uit. Het design van merken als Mühle en Edwin Jagger is een aanvulling aan elke badkamer. Je kunt met deze scheersets het gevoel krijgen van een echte traditionele scheerbeurt, zodat dat je hoeft over te stappen naar een ander scheersysteem.